Start
Sitestruktur
Sökmotorsoptimering
Sökmotorannonsering
Domännamn
Marknadsföring
Analysera trafik
Marknadsundersökning
Dåliga exempel
Bra exempel
Komma igång
Frågor & Svar
Press
i-Strategi Blogg
Löderups Äng

Om oss


Om i-Strategi AB och Anders Sjöberg

Internetstrateg.se drivs av i-Strategi AB. Bolaget ägs och drivs av Anders Sjöberg som lade upp sin första internetsajt (Lila Tidningen) 1995, den tidigaste kopia som finns idag är Lila Tidningen från 1999.

Anders Sjöberg har en fil kand i Redovisning/Finansering (Företagsekonomi) från Lunds Universitet. Efter att ha grundat och sålt Lila Tidningen Skåne arbetade Anders Sjöberg på Gula Tidningen i Stockholm som vVd.

Sedan 1999 har Anders Sjöberg ägnat sig helt åt internet med huvudsakligen egna projekt och sajter. Idagsläget har dessa sajter totalt 20.000 dagliga unika besökare, varav Gravid.se med sina 9.000 dagliga unika besökare är den klart största och mest lönsamma. Anders Sjöberg driver även shoppar som säljer iPod Mini Batterie i Tyskland och i Danmark.

Vår filosofi är i grunden att man ska tjäna pengar på att använda oss. Förtjänsten mäts i ökade inbetalda pengar eller minskade utbetalda pengar. Då vi själva alltid har hållit på med småföretagsverksamhet och startat ett antal företag har vi insett att det ofta är själva kassan som är viktigast. När vi hjälper till att köpa marknadsföring ska vi kunna mäta att vi säljer mer än vad marknadsföringen kostar, när vi hjälper till med besparingar ska det verkligen också kosta mindre (vårt arvode inräknat). I dagsläget är alla våra egna bolag och sajter lönsamma.

Sedan 2005 arbetar Anders Sjöberg även som konsult och hjälper andra företag med sin internetstrategi. Bl a National Encyclopedin, Wayfinder, Eurolube, IMP och Korthuset har fått hjälp i olika omfattning av i-Strategi AB (f d HotJobs).

Vi gör allt från registerar domännamn i olika länder till lägst pris (ca 95-300 kr för .com, .se, .dk, .de etc), hjälper till med sökordsannonsering, bygger egna affiliatesprogram, sökmotoroptimerar etc.

Är du intresserad av ett kostnadsfritt besök av oss, börja med en gratis Snabbanalys, vilken vi gör på distans och mailar resultatet till dig.

Sedan 2008 driver även i-Strategi AB gården Löderups Äng vilken hyrs ut veckovis och riktar sig mot de som vill umgås 15-25 personer över en helg eller vecka. Här utnyttjar vi det vi lärt dels inom internet (för själva uthyrningen) och dels det vi lärt oss genom att driva Vacationhouses.com och Stugor.se sedan 1999.

Under 2009 OCH 2010 gav Anders Sjöberg också ut två böcker i bolaget, Tjäna pengar på Internet när du sover samt Internet för Tursim & Event. Dessa går att köpa hos AdLibris.

IS-Event drogs igång som Bifirma 2010, första projektet var ett löplopp i Kåseberga, Kåsebergaloppet.

i-Strategi AB
Box 4163
203 12 Malmö
Tel 040-30 49 80
anders@sjoberg.com


Start | Sitestruktur | Sökordsoptimering | Domäner | Internetfrågor | Marknadsundersökning | Marknadsföring | Sökordsannonsering |